Játékstílusok

Capture the flag (Zászlószerzés):


A két ellenséges csapat egy hét óta étel és ital nélkül halad egymással szembe, vállukon hordva a seregük zászlaját. Miután letáboroznak, tudomást szereznek a másik csapat jelenlétéről (ezzel kezdetét veszi a paintball játék). A két csapat vezére rájön: ahhoz, hogy megnyerjék az ütközetet, vissza kell hozni a sereg harci kedvét és erre nincs is jobb módszer mint az ellenség véres zászlajának meglobogtatása a saját bázisukon. De a harci kedvet semmi sem ronthatná jobban mint az a tény, hogy elveszítik a saját csapatuk zászlaját...

Röviden:
Az a csapat nyer, aki mindkét zászlót a saját bázisára viszi, mielőtt lejár a játék idő.


Escort the VIP (Túszmentés):


A hírszerzés megerősítette, hogy egy független fegyvermérnök olyan fejlesztésen kísérletezik ami eldöntheti a csata kimenetelét. A parancsnokok utasításba adták, hogy a VIP személyt épségben a bázispontra kell kísérni. Ami problémát jelenthet, hogy a VIP nem kíván a csapatokkal önként távozni és a legújabb fejlesztésű fegyverekkel (markerekkel) nyit tüzet bárkire aki meg próbálja megközelíteni Őt. A gondokat tovább növeli, hogy a VIP az ellenség területén található és tudása számukra is nélkülözhetetlen.

Röviden:
Az a csapat nyer, amelyik épségben visszakíséri a VIP-et a bázispontra.


Battlefield ( A csatamező )


A két ellenséges csapat megközelítette a terület közepén lévő lőszeresládát.. Parancsnokaik utasításba adták mind két félnek, hogy szerezzék meg a másik csapat előtt és ne hozzák vissza a bázisra azonnal, hanem 5 percig tartsák a vonalat. Így az ellenség félve, hogy a láda rossz kezekbe kerül, meggondolatlanul rohannak bele a csapdába.

Röviden:
A két csapat célja, hogy megszerezze a paintball pálya közepén lévő zászlót, majd 5 percig megvédje. Ha lejárt a védekezési idő, vissza kell vinniük a zászlót a csapat bázisára.


Defend the Base (Bázisvédés)


A feladat elvégzése könnyűnek hangzott a felderítő csapat számára. Az ellenség bázisát meg kell jelölni a tüzérség számára. A probléma, hogy a csapatnál lévő lézerjelölő megsérült, a jelölés csak a kézi jelölő használatával lehetséges. A csapat számára nehéz a feladat mivel valakinek fel kell áldoznia magát és be kell juttatnia a jelölőt az ellenség bázisába.

Röviden:
Az egyik csapatnak meg kell védeni a bázist, a másik csapat egy tagjának élve be kell jutnia az ellenség bázisába.
Man hunt

Capture the flag

Capture the flag

Defend the Base

Ammo rush